Marije Zuidgeest

Marije Zuidgeest

HR adviseur

Mijn doel in het werk als professioneel HRM adviseur is het begeleiden van organisaties vanuit een probleem naar een praktische oplossing. We ontzorgen organisaties en adviseren het management met resultaatgericht personeelsbeleid, met aandacht voor de mens en zijn talenten. Iedere medewerker heeft een andere benadering nodig, en elk probleem heeft een andere oplossing. Daarom zijn maatwerk en daadkracht kernwaarden.

Als HR adviseur heb ik na de opleiding HBO Personeel & Arbeid zo'n 10 jaar ervaring opgedaan in het brede vakgebied van Personeel & Organisatie. Ik ben door de NVP gecertificeerd als Certified HR Professional (CHRP), en allround werkzaam voor adviesopdrachten in het vakgebied Personeel & Organisatie. Naast alle operationele HR activiteiten, werk ik aan opdrachten zoals het opzetten van een stevig fundament voor Personeelszaken/HRM in organisaties, het oprichten van een ondernemingsraad en het uitvoeren van een werkbelevingsonderzoek.

Mijn speciale interesse hebben projecten gericht op de strategische inzet van personeelsbeleid, doorvertaald vanuit de strategische doelen van een organisatie, zodat HRM direct afgeleid is van de bedrijfsvisie en de gewenste ontwikkelrichting van organisatie en mens. Het begeleiden van ontwikkeling van medewerkers als individu in hun talenten en ontwikkelpunten vind ik een uitdaging, en vaak een mooi proces van bewustwording en verandering bij medewerkers. Door coaching, het inzetten van competentiemanagement, maar ook door een praktisch opleidingsplan te maken vanuit concrete leerdoelen.

Het bijdragen van het HRM specialisme in organisaties en het sparren met het management, om te komen tot verbeteringen op HR gebied en resultaten te boeken voor de organisatie, dát zijn mijn drijfveren.


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief