Melanie Kruijs

Melanie Kruijs

Recruitment Consultant

Voordat ik in dienst kwam bij Reinders en van Soest heb ik 4 jaar gewerkt in de rol van Marketing Consultant bij een Amerikaanse organisatie gespecialiseerd in online marketing. Hier was ik verantwoordelijk voor het accountmanagement voor de regio Rijnmond en Haaglanden. Hier heb ik gemerkt dat ik naast mijn commerciële kant ook graag  bezig ben met het adviseren en begeleiden van mijn relaties, waarbij ik in samenspraak de juiste oplossing kan bieden.

Bij Reinders en van Soest zal ik vaak bij onze partners te vinden zijn. Een tevreden klant, of beter gezegd partner, daar krijg ik energie van! Mijn passie bestaat uit het begrijpen en adviseren van de klant. Ik hou het belang van de werkgever altijd voor ogen, en ga ver om hem te ondersteunen en mee te denken in oplossingen voor elk personeelsprobleem.

Ik ben doortastend in mijn werk, lever kwaliteit en communiceer graag op persoonlijke wijze. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig een vertrouwensrelatie op te bouwen.

 


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief