Uw strategische partner in HR zaken

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider

Standplaats: Bleiswijk

Aantal uren: 40 uur

Functieniveau: HBO bachelor

Vereiste diploma’s/certificaten: n.v.t.

Soort contract: Mogelijk vast

Werktijden: Wisselende werktijden

CAO: Glastuinbouw

Pensioenregeling: Ja, bedrijfsfonds voor de landbouw (BPL)

Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 25 dagen

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Met de slogan “uw start is ons specialisme” wordt aangegeven waar de kracht van onze opdrachtgever ligt. Namelijk in het telen van uitgangsmateriaal voor zowel de groenteplanten als sierteeltproducten waarbij veel aandacht is voor de kwaliteit. Bij de opkweek van de planten wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten. Door het directe contact met hun medewerkers op de werkvloer wordt de klant nauw betrokken bij de opkweek van zijn planten. Met name in de opkweek van paprikaplanten zijn zij zeer gespecialiseerd.

Werkzaamheden: Als Bedrijfsleider coach en stuur je de medewerkers aan op de locatie en je zorgt voor een veilige, milieubewuste omgeving. Je denkt mee in de lange termijn planning en stelt de korte termijn planning samen met de planner op. Je werkt nauw samen met de overige afdelingen die ervoor zorgen dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt. Daarnaast houd je de registraties bij en controleer je de productie normen. Het hele jaar door is geen dag hetzelfde omdat er 5 seizoenen met verschillende producten zijn, die allemaal om een andere manier van verwerken vragen en waarin de partij grote varieert van 200 tot 1 miljoen planten. Je team zal bestaan uit vaste werknemers en tijdelijke werknemers en het aantal zal variëren tussen de seizoenen.

De ideale kandidaat:

-        Beschikt over HBO denk- en werkniveau

-        Heeft een technisch inzicht

-        Kan werken met MS Office

-        Is in bezit van Rijbewijs B

-        Beschikt over leidinggevende en communicatieve vaardigheden

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: Een bruto maandsalaris tussen de €4000,- en €5000,-

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief