Voor elke HR uitdaging een praktische oplossing

Functionerings- en beoordelingsgesprekken


Binnen het bedrijfsleven wordt -steeds vaker- tijd vrijgemaakt voor het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Wanneer deze gesprekken goed en doelgericht worden gevoerd heeft dit een belangrijke bijdrage in de effectieve inzetbaarheid van de medewerker. Medewerker en werkgever maken samen duidelijke afspraken die richting geven aan de groei van de medewerker. Tevens helpt het gesprek bij het behouden van een goede onderlinge verstandhouding.

Door het maken van meer gerichte afspraken en targets in het functionerings- en/of beoordelingsgesprek wordt de basis gelegd voor een continue ontwikkeling die de medewerker het komend jaar gaat doormaken. De ontwikkeling stopt niet bij het voeren van het gesprek, integendeel, de medewerker gaat er zelf mee verder.


Adviseren over de gespreksvorm
We adviseren organisaties bij het integreren van een doelgericht functionerings- en/of beoordelingsgesprek, middels een daarbij passend gespreksformulier. Dit maakt precies het verschil tussen een 'standaard gesprek' en een 'gesprek wat ergens over gaat' en wat werkelijk een stap vooruit betekent in het werk en functioneren van de medewerker.


Training functionerings- en beoordelingsgesprekken
Om doelgerichte functionerings- en beoordelingsgesprekken in te voeren, is het uiteraard wel van belang dat de leidinggevenden op de hoogte zijn van de mogelijkheden van deze gesprekken en hoe deze gevoerd dienen te worden. Hiervoor bieden we een training op maat aan.

De training voldoet aan de behoefte van de opdrachtgever. Deze training wordt aangeboden vanuit voorkomende gesprekssituaties en onderwerpen in uw organisatie. Dit maakt dat de training zeer praktisch is en ingaat op specifieke situaties binnen uw organisatie.

Kosten
De training wordt verspreid over 2 dagdelen.
Bij minimaal 4 deelnemers kost deze training € 350,- per persoon incl. naslagwerk.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief