Voor elke HR uitdaging een praktische oplossing

(VOL) VCA

De Arbowet stelt werkgevers verplicht te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen daarom eisen dat uw personeel beschikt over het diploma (VOL) VCA.

Cijfers van het CBS geven aan dat aandacht voor veilig werken broodnodig is. Jaarlijks zijn er meer dan 150.000 werkenden betrokken bij een bedrijfsongeval. Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA Diploma kunt u aantonen dat uw werknemers die benodigde kennis in huis hebben.

In onze leerstof wordt uitgebreid ingegaan op alle door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) verplicht gestelde onderwerpen. Onze flexibiliteit geeft uw medewerkers alle ruimte om hun kennis te vergroten en veilig op de werkvloer te staan!

De training wordt in kleine groepen gegeven, zodat de training efficient en effectief bijdraagt aan het behalen van het diploma. De training kan zowel bij u in het bedrijf als op onze eigen trainingslocatie gegeven worden. Trainingsdata en -tijden zijn altijd in overleg.

Kosten:
VCA € 250,- per persoon incl. lesmateriaal en examengeld
VOL-VCA € 300,- per persoon incl. lesmateriaal en examengeld

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief