Uw strategische partner in HR zaken

Junior Medewerker Technische Dienst

Junior medewerker technische dienst

Standplaats: Delft

Aantal uren: 40 uur, maandag t/m vrijdag

Functieniveau: MBO werk- en denkniveau

Vereiste diploma’s/certificaten: n.v.t.

Soort contract: jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband.

Werktijden: 7:30 uur – 16:30 uur

CAO: Vleeswaren industrie

Pensioenregeling: de werkgever vergoed 75% en de werknemer 25%.

Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 24 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Gebruikmakend van de nieuwste industriële technieken verwerkt onze opdrachtgever vlees tot eindproduct voor de consument. Binnen het familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat, kom je te werken in een technisch team bestaande uit 3 medewerkers en een coördinator. In totaal werken er 83 personen in vaste dienst en ongeveer hetzelfde aantal met een flexibel dienstverband. Als je net bij ons komt werken, loop je mee met een ervaren collega die jou de kennis van de specifieke machines bijbrengt. Ook kun je trainingen volgen om specifieke kennis op te doen. Het technische team bestaat uit 4 medewerkers die direct aangestuurd worden door de Plantmanager. De technische medewerkers werken nauw samen om het machinepark op onze 3 productielocaties in Delft optimaal te laten functioneren. Jij krijgt een opleidingstraject om kennis te maken met de productieprocessen op de verschillende locaties.

Werkzaamheden: Als Junior Medewerker technische dienst heb jij de belangrijke taak om te zorgen dat onze machines blijven draaien zodat onze vleesproducten geproduceerd kunnen worden. Het is een proces, waarbij het vlees in vers en/of bevroren toestand binnenkomt en verder verwerkt wordt.

De ideale kandidaat:

  • Opleiding in een technische richting.
  • Kennis van elektrotechniek.
  • Interesse of enige ervaring in aandrijftechniek (mechatronica)
  • Interesse of enige ervaring in besturingstechniek en koel- en mechanische installaties is een pré.
  • Interesse in productieprocessen en productiemachines in een industriële omgeving.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van de Engelse taal is vereist.
  • De volgende competenties zijn van belang: gemotiveerd, analytisch, leergierig, kwaliteitsbewust en samenwerken.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: € 1800 - € 2400 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring). Verder krijg je een eindejaaruitkering van 2,5% van je bruto jaarsalaris en een goede reiskostenvergoeding. Iedere vrijdag is er een gezellige borrel, ieder jaar een BBQ en personeelsfeest en ook is er budget om eens per jaar iets leuks te gaan doen met de afdeling.

Ben jij een schoolverlater en wil je graag starten met een BBL traject (in een technische richting) dan zijn er bij dit bedrijf ook tal van mogelijkheden. Dit wordt gefinancierd vanuit onze opdrachtgever.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike Veldhuizen of Zina Quari (0174-514875)

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief