Uw strategische partner in HR zaken

Medewerker Binnendienst

Medewerker Binnendienst

Standplaats: de Lier

Aantal uren: 38 uur (minder uur in overleg)

Functieniveau: MBO niveau 4

Vereiste diploma’s/certificaten: niet van toepassing. Enthousiasme is belangrijker.

Soort contract: jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid hierna direct een vast contract.

Werktijden: 7:00/8:00 uur – 16:45 uur

CAO: Glastuinbouw

Pensioenregeling: BPL. Het grootste gedeelte wordt betaald door de werkgever. Een klein gedeelte is eigen bijdrage

Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler op het gebied van veredelen en vermeerderen van de Phalaenopsis plant. Met een grote vestiging in de Lier (6,5 ha) en een kleine vestiging in Brazilië (1,0 ha) kan onze opdrachtgever iedere kweker wereldwijd voorzien van het juiste advies en assortiment.  Dagelijks zijn er zo’n 110 medewerkers werkzaam waarvan ongeveer 50 personen een vast dienstverband hebben.

Op de afdeling binnendienst en verkoop werken 9 personen en zoeken wij per direct versterking!

Werkzaamheden: Bij onze opdrachtgever is geen dag hetzelfde. Als medewerker binnendienst ben je een spin in het web en ondersteun je de 3 verkopers bij het verkoopproces. Hierbij moet je o.a. denken aan de volgende werkzaamheden:

-        Het administratief verwerken van de orders en het versturen van de orderbevestigingen aan de klant;

-        Het onderhouden van contact met de klanten per e-mail;

-        Offertes maken;

-        Exportzendingen plannen en alles organiseren wat hier mee samen hangt;

-        Voorraadbeheer;

-        Facturen opstellen en creditnota’s maken.

De ideale kandidaat: vindt het leuk om bij een groeiend bedrijf een zeer brede functie te gaan vervullen. Geen dag is hetzelfde en dat spreekt je aan! Daarnaast spreek jij natuurlijk vloeiend Nederlands, maar kan je ook een flink woordje Engels, aangezien onze klanten wereldwijd zitten. Op een werkdag zal je snel moeten kunnen schakelen en de juiste prioriteiten kunnen stellen. Wanneer je kennis hebt van Excel is dit zeer welkom.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: Het bruto maandsalaris ligt tussen de € 2200,- en € 2500,- o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard mag je geregeld (gratis) een prachtige orchidee mee naar huis nemen en kan je deze voor je vrienden en familie ook shoppen tegen een gereduceerd bedrag. Verder is er 1x per jaar een leuk bedrijfsfeest, is er iedere vrijdag een borrel en in de zomer wordt met enige regelmaat de BBQ aangestoken. Onze opdrachtgever is zeer flexibel, zowel in functie (heb jij ideeën dan wordt hier serieus naar gekeken), rol (wil je doorgroeien en jezelf ontwikkelen dan gaan ze graag met je in gesprek) als met de werktijden (uurtje later beginnen en daardoor een uurtje langer door? Geen probleem, alles is bespreekbaar).

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief