Wij brengen mensen in beweging

Individuele en Team Coaching

De kracht en ervaring van onze coaches bevindt zich op het gebied van het begeleiden van ondernemers en medewerkers, met name leidinggevenden.

Het geven van inzicht in de eigen communicatie, het durven nemen van beslissingen, time management en de helikopterview, zijn voorbeelden van onderwerpen welke regelmatig voorkomen in de trajecten die onze coaches begeleiden.

Binnen het werkveld van onze coaches bevinden zich bedrijven die starten, tot aan grote MKB bedrijven, gemeentes en overheidsinstellingen. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het geven van handvatten aan ondernemers om hiermee sturing te geven aan hun onderneming en het geven van inzicht aan medewerkers in hun gedrag/competenties zodat zij in staat zijn positieve veranderingen teweeg te brengen.

Teamcoaching

Bij Reinders & van Soest kunt u ook terecht voor Teamcoaching. Onze teamcoach Ina Dijkstra gaat graag met uw team aan de slag.

Wanneer zet u Teamcoaching in?

- als er problemen zijn binnen een team;
- bij het optimaliseren van een team;
- bij het starten van een compleet nieuw team;
- bij het werven en selecteren van een nieuw teamlid.

Werkwijze:

Allereerst zal het team in kaart worden gebracht, om vervolgens te kijken naar de gezamenlijke doelen van het team. Kunnen de doelen behaald worden met de huidige samenstelling van het team en wordt de kracht van het individuele teamlid op de juiste wijze ingezet? Als dit in kaart is gebracht kan er gecoacht worden op het teamleren. Met betrekking tot werving & selectie kan er worden ingezoomd op wat een team nog nodig heeft om de gestelde doelen te behalen.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief