Wij brengen mensen in beweging

Loopbaanbegeleiding

Onze loopbaanadviseurs bieden loopbaanbegeleiding aan bedrijven en particulieren. De loopbaanadviseur treedt op als sparringpartner en adviseur over de mogelijkheden in de persoonlijke carrière. Loopbaanbegeleiding is geschikt voor medewerkers die op het kruispunt van hun loopbaan staan en willen leren waar hun talenten, drijfveren en sterktes/zwaktes liggen, met als doel om te bewegen richting een passende functie en werkveld. Loopbaanoriëntatie kan tevens waardevol zijn als u zichzelf oriënteert op de volgende stap in opleiding en twijfel heeft over de juiste opleidingsrichting. 

Hoe gaan we te werk?
De loopbaanbegeleiding vindt op individuele basis plaats en wordt gestart middels een persoonlijk één-op-één traject. De gediplomeerde loopbaancoach zal samen met de medewerker in kaart brengen hoe zijn/haar verdere werkzame leven er uit zou moeten zien. Dit begint met het creëren van bewustwording van de eigen talenten en kernwaarden. Dit wordt bereikt via het inzetten van persoonlijkheidstesten, voorkeursstijlen en begeleidingsgesprekken. Van daaruit kan de stap worden gezet naar een vervolg van de carrière, binnen of buiten de huidige werkomgeving, naar een plaats waar de talenten van de medewerker tot zijn recht komen.

Loopbaanbegeleiding kan worden ingezet door bedrijven die de begeleiding willen aanbieden aan een individuele medewerker. Tevens kan loopbaanbegeleiding -geheel op maat- aan particuliere geïnteresseerden worden aangeboden. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te informeren over de verschillende mogelijkheden binnen loopbaanbegeleiding. Wij kunnen u vervolgens een offerte op maat aanbieden.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief