Wij brengen mensen in beweging

Loopbaanbegeleiding


Onze loopbaanadviseurs bieden loopbaanbegeleiding aan bedrijven en particulieren. De loopbaanadviseur treedt op als sparringpartner en adviseur over de mogelijkheden in de persoonlijke carrière. Loopbaanbegeleiding is geschikt voor medewerkers die op het kruispunt staan van hun loopbaan en willen leren waar hun talenten, drijfveren en sterktes/zwaktes liggen, met als doel om te bewegen richting een passende functie/werkveld. Loopbaanorientatie kan tevens waardevol zijn als u zichzelf orienteert op de volgende stap in opleiding en twijfel heeft over de juiste opleidingsrichting. 

Hoe gaan we te werk?
De loopbaanbegeleiding vindt op individuele basis plaats, en wordt gestart middels een persoonlijk één op één traject. De gediplomeerde loopbaancoach zal samen met de medewerker in kaart gaan brengen hoe zijn of haar verdere werkzame leven er uit zou moeten zien. Dit begint met het creëren van bewustwording van eigen talenten en kernwaarden. Dit wordt bereikt via het inzetten van persoonlijkheidstesten, voorkeursstijlen en begeleidingsgesprekken. Van daaruit kan de stap worden gezet naar een vervolg van de carriere in- of extern van de huidige werkomgeving, naar een plaats waar de talenten van de medewerker tot zijn recht komen.

Loopbaanbegeleiding kan worden ingezet door bedrijven, die de begeleiding willen aanbieden aan een individuele medewerker. Tevens kan loopbaanbegeleiding -geheel op maat- aan particuliere geinteresseerden worden aangeboden. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te informeren over de verschillende mogelijkheden binnen loopbaanbegeleiding. Wij kunnen u vervolgens een offerte op maat aanbieden.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief