Uw strategische partner in HR zaken

Monteur TD Delft

Monteur TD Delft

Functie
Zoek jij een functie bij een organisatie die veel oog heeft voor het individu en persoonlijke groei? Een functie met een goed salaris bij een stabiel familiebedrijf? Het bedrijf zit in Delft en is goed bereikbaar. Reageer dan snel;


Monteur TD Delft

Werkzaamheden

Gebruikmakend van de nieuwste industriële technieken zorgt onze opdrachtgever dat de productieprocessen soepel verlopen. Als technisch medewerker heb je de belangrijke taak om te zorgen dat de machines blijven draaien. Jij zorgt namelijk voor het onderhouden en repareren van de productiemachines. Ook houd je je bezig met plaat- constructie- en leidingwerk. Hierbij werk je in een schone en vellige omgeving. Het is een ‘speeltuin’ waarbij je je met veel verschillende technische problemen en oplossingen kunt bezighouden. En je kunt meedenken met het inrichten van het technische onderhoudsprogramma.

Team
Binnen het familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat, kom je te werken in een technische team bestaande uit 3 medewerkers en een coördinator. Hoewel je ook nauw samen werkt om het machinepark om de 3 productielocaties in Delft optimaal te laten functioneren, heb je je eigen taken en verantwoordelijkheden en kun je zelfstandig werken. Als je net bij ons komt werken, loop je mee met een ervaren collega die jou de kennis van de specifieke machines bijbrengt. Ook kun je trainingen volgen om specifieke kennis op te doen.

Functie eisen
• Twee of meer jaar ervaring als Technisch Medewerker binnen een productie omgeving.
• Opleiding op MBO niveau in een technische richting.
• Kennis van elektrotechniek is een must.
• Kennis van besturingstechniek, koel- en mechanische installaties, hydrauliek of pneumatiek is een pré.
• Bekend met productieprocessen in een industriële omgeving. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Kennis van de Engelse taal is vereist.
• De volgende competenties zijn van belang: analytisch, kwaliteitsbewust, samenwerken en omgang met details.

Aanbod
Een vaste functie (geen uitzenden of detachering) voor onbepaalde tijd. Het is een functie bij een bedrijf dat investeert in haar mensen en met ontwikkelmogelijkheden. Het volgen van opleidingen wordt aangemoedigd. Meedenken wordt op prijs gesteld. Het salaris is goed, de secundaire voorwaarden eveneens.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je CV en eventueel een korte motivatie naar Tom van der Wielen. tom@reindersenvansoest.nl. Heb je nog aanvullende vragen? Bel dan met Beau Berkhuijsen via 0174 – 62 12 97

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief