Uw strategische partner in HR zaken

Planner

Planner

Standplaats: Bleiswijk

Aantal uren: 40 uur

Functieniveau: HBO bachelor

Vereiste diploma’s/certificaten: n.v.t.

Soort contract: Mogelijk vast

Werktijden: Kantoortijden

CAO: Glastuinbouw

Pensioenregeling: Ja, bedrijfsfonds voor de landbouw (BPL)

Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 25 dagen

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Met de slogan “uw start is ons specialisme” wordt aangegeven waar de kracht van onze opdrachtgever ligt. Namelijk in het telen van uitgangsmateriaal voor zowel de groenteplanten als sierteeltproducten waarbij veel aandacht is voor de kwaliteit. Bij de opkweek van de planten wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten. Door het directe contact met hun medewerkers op de werkvloer wordt de klant nauw betrokken bij de opkweek van zijn planten. Met name in de opkweek van paprikaplanten zijn zij zeer gespecialiseerd.

Werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en ruimte planningen van het teeltgoed en je maakt korte termijn planningen voor de productie. Je weet de juiste prioriteiten aan te geven zodat alles optimaal functioneert. De focus ligt op het optimaal indelen van de locaties en de afdelingen die beschikbaar zijn. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen de korte en lange termijnplanningen en werkt nauw samen met de overige afdelingen. Het hele jaar door is geen dag hetzelfde omdat er 5 seizoenen met verschillende producten zijn, die allemaal om een andere manier van verwerken vragen en waarvan de partij grote varieert van 200 tot 1 miljoen planten.

De ideale kandidaat:

-        Beschikt over HBO denk- en werkniveau

-        Heeft ervaring met plannen in een dynamische omgeving

-        Kan werken met MS Office

-        Is in bezit van Rijbewijs B

-        Beschikt over communicatieve vaardigheden

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: Bruto maandsalaris tussen de €3000,- en €4000,-

 Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief