Op zoek naar werk of personeel?

Wij helpen!

Kandidaten

Wanneer u solliciteert op een vacature of uw cv vrijblijvend naar ons toestuurt krijgt u altijd een reactie. Als wij een passende functie beschikbaar hebben, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de Arbeidsmarkt Specialist die de betreffende vacature in beheer heeft. De Arbeidsmarkt Specialist is gespecialiseerd in het adviseren in alle fasen van een sollicitatieprocedure.
Onze Arbeidsmarkt Specialisten hebben veel kennis en ervaring, waardoor u om de tafel zit met iemand met verstand van zaken.
Onze gesprekken houden niet op bij een intake. Tips over uw cv en solliciteren in het algemeen zijn hierbij inbegrepen en op maat gemaakt.
Zo gaat u goed voorbereid de sollicitatieprocedure in, waardoor de slagingskans vele malen groter is.
Mocht een dergelijk traject onverhoopt niet direct tot een baan leiden, dan neemt u deze ervaring mee naar een volgend gesprek.

Versterkt

Onze kennis houdt niet op bij werving & selectie. Met onze labels Mobiliteit en HRM adviseren wij over arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en cao’s en geven we uitleg over uw rechten en plichten als werknemer.

Mogelijkheden

Wanneer u via Reinders & van Soest een baan accepteert, leidt dit in verreweg de meeste gevallen tot een vaste baan. U krijgt vooraf te horen om wat voor procedure het gaat.
Er zijn drie mogelijkheden als u wordt aangenomen:

- U treedt direct in dienst van onze opdrachtgever
- U werkt de eerste periode via Reinders & van Soest en na een bepaalde periode treedt u in dienst van onze opdrachtgever
- U werkt via een project voor bepaalde tijd via Reinders & van Soest.

Inschrijven

Stuur uw cv naar Arbeidsmarkt Specialist Tom van der Wielen via tom@reindersenvansoest.nl. Op deze manier bent u automatisch ingeschreven.
Er wordt een QuickScan gemaakt van de huidige mogelijkheden die wij hebben, alsook voor toekomstige functies.
Desgewenst kunnen we u advies geven over de opmaak en de inhoud van uw cv.
Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek is er ook ruimte voor sollicitatietips en loopbaanadvies.
Uiteraard gaan we volledig vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw cv wordt alleen voorgelegd aan onze opdrachtgevers nadat dit met u is overlegd en met uw goedvinden.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief