Op zoek naar werk of personeel?

Wij helpen!

Opdrachtgevers

Van toen naar nu

Naast vragen over HRM advies en Mobiliteit kunt u bij ons terecht voor al uw Recruitment vraagstukken. We bemiddelen in alle vakgebieden en in alle branches. We werven en selecteren de juiste medewerker die uw organisatie nodig heeft.
Met onze kennis en ervaring op het gebied van Werving & Selectie kunnen wij optimaal inspringen op de vraag uit de markt naar goed gekwalificeerd en flexibel inzetbaar personeel. Reinders & van Soest Recruitment richt zich op het werven en selecteren van tijdelijk en/of vast personeel voor bedrijven, in de meest brede zin van het woord en op alle niveaus.

Onze aanpak

Wij onderscheiden ons door verder te kijken dan alleen het plaatsen van een kandidaat. Wij willen de organisatie van onze klant goed leren kennen om zo een zo goed mogelijke ‘match’ te kunnen maken. Wij zetten gericht ons netwerk in en gaan verder dan alleen een match op papier en kijken ook naar de persoon erachter, trekken referenties na en toetsen de kandidaat op kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Na de plaatsing van de kandidaat houdt het voor ons niet op. We begeleiden de kandidaat om optimaal te kunnen functioneren bij uw organisatie.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit, goede begeleiding en aandacht, voor zowel onze klant als voor de kandidaat. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven voor uitzenden en voor de werving & selectie fee bij directe overname. Opdrachtgevers bepalen zelf welke optie ze inzetten.

Desgewenst zetten we assessments in zodat u een compleet beeld heeft van de kandidaat. 

Voordelen

·        Ervaren adviseurs: Bij Reinders & van Soest werken uitsluitend adviseurs vanaf 5 jaar werkervaring en HBO + niveau. Anders dan elders in de recruitmentbranche is er bij Reinders & van Soest weinig tot geen verloop, en heeft u één vast aanspreekpunt.

·        Advies: Onze adviseurs kunnen u adviseren over het functieprofiel, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uw wervingsbeleid.

·        Scherpe prijzen: Vraag onze tarieven eens vrijblijvend op en vergelijk het met andere bureaus. Onze kosten liggen aanzienlijk lager. Door op een effectieve manier te werken en onze netwerken goed te benutten, weten we onze kosten relatief laag te houden. En daar profiteert de klant van.

·        Kennis: Onze kennis houdt niet op bij werving & selectie. Dankzij onze takken HRM & Mobiliteit krijgt u, wanneer u een vacature uitzet, deze kennis erbij. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over de medewerker op arbeidsrechtelijk gebied, kunt u zelfs nadat de medewerker al bij u in dienst is, advies hierover inwinnen.

Meld uw vacature kosteloos aan

Wanneer u uw openstaande vacature bij ons aanmeld, krijgt u binnen 24 uur een voorstel op maat. Hierbij vindt u een overzicht van te verwachten kosten. Ook geven wij eerlijk aan of en wat we voor u verwachten te kunnen betekenen. Desgewenst komen we bij u langs. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen naar recruitment@reindersenvansoest.nl of bellen naar 0174-514875, Maaike en Zina staan u graag te woord.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief