Op zoek naar werk of personeel?

Wij helpen!

Opdrachtgevers

Van toen naar nu

Naast vragen over HRM advies en Mobiliteit kunt u bij ons terecht voor al uw Recruitment vraagstukken. Sinds 1 februari 2011 bestaat dit als aparte tak, echter al vanaf de oprichting van Reinders & van Soest in 2005 hebben wij onze klanten ondersteund in Werving & Selectie, als onderdeel van de HRM specialisatie.

De recruitment tak is in 2011 gestart onder de naam 'Technisch Uitzendbureau'. Aangezien dit de lading niet meer dekt, draagt dit tegenwoordig de naam Reinders & van Soest Recruitment. We bemiddelen in alle vakgebieden en in alle branches. Bovendien is het uitzenden van medewerkers slechts een onderdeel van onze dienstverlening. We werven en selecteren de juiste medewerker die uw organisatie nodig heeft.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van Werving & Selectie kunnen wij optimaal inspringen op de vraag uit de markt naar goed gekwalificeerd en flexibel inzetbaar personeel. Reinders & van Soest Recruitment richt zich op het werven en selecteren van tijdelijk en/of vast personeel voor bedrijven, in de meest brede zin van het woord en op alle niveaus.

Onze aanpak

Wij onderscheiden ons door verder te kijken dan alleen het plaatsen van een kandidaat. Wij willen de organisatie van onze klant goed leren kennen om zo een zo goed mogelijke ‘match’ te kunnen maken. Wij zetten gericht ons netwerk in en gaan verder dan alleen een match op papier en kijken ook naar de persoon erachter, trekken referenties na en toetsen de kandidaat op kennis, ervaring en betrouwbaarheid.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en goede begeleiding en aandacht, voor zowel onze klant als voor de kandidaat. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven voor uitzenden en voor de werving & selectie fee bij directe overname. Klanten bepalen zelf welke optie ze inzetten.

Voordelen

  • Ervaren adviseurs: Bij Reinders & van Soest werken uitsluitend adviseurs vanaf 5 jaar werkervaring en HBO + niveau. Anders dan elders in de recruitmentbranche is er bij Reinders & van Soest weinig tot geen verloop, en heeft u één vast aanspreekpunt.

  • Scherpe prijzen: Vraag onze tarieven eens vrijblijvend op en vergelijk het met andere bureaus. Onze kosten liggen aanzienlijk lager. Door op een effectieve manier te werken en onze netwerken goed te benutten, weten we onze kosten relatief laag te houden. En daar profiteert de klant van.

  • No cure? No Pay!: We werken gratis tot moment van plaatsing (no cure no pay). Kunnen we de vacature niet vervullen, betaalt u niets.

  • Zelf in Control: U bepaalt zelf wat voor constructie u wilt. Wij horen dat veel bedrijven moeite hebben met de veelheid aan restricties en voorwaarden die er kleven aan het in dienst nemen van een kandidaat via een bureau. Daarom houden wij het zo flexibel en eenvoudig mogelijk. Tijdelijk, vast of eerst tijdelijk en dan vast? U bepaalt.

  • Kennis: Onze kennis houdt niet op bij werving & selectie. Dankzij onze takken HRM & Mobiliteit krijgt u, wanneer u een vacature uitzet, deze kennis erbij. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over de medewerker op arbeidsrechtelijk gebied, kunt u zelfs nadat de medewerker al bij u in dienst is, advies hierover inwinnen.

     

Betrouwbaar

Of uw organisatie nu voor flexibiliteit kiest om pieken op te vangen, zieken te vervangen, te groeien, bewust klein te blijven, risico’s te spreiden of om leegloop te verminderen, u wilt niet voor verrassingen komen te staan als u uitzendkrachten inleent. Reinders & van Soest Recruitment is bij de ABU aangesloten, daarmee kunt u er zeker van zijn dat alle verplichtingen correct worden nagekomen.

Wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Deze kwaliteitsbeheersing in de uitzendbranche wordt steeds belangrijker, omdat de rol van de uitzendbranche op de arbeidsmarkt steeds groter wordt. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, dé norm van de Stichting Normering Arbeid. Reinders & van Soest Recruitment voldoet aan deze norm en draagt met trots het keurmerk.

Meld uw vacature kosteloos aan

Wanneer u uw openstaande vacature bij ons aanmeld, krijgt u binnen 24 uur een voorstel op maat. Hierbij vindt u een overzicht van te verwachten kosten. Ook geven wij eerlijk aan of en wat we voor u verwachten te kunnen betekenen. Desgewenst komen we bij u langs. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen naar info@reindersenvansoest.nl of bellen naar 0174-621297.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief