Uw strategische partner in HR zaken

Sales Trainee

Sales Trainee

Functie

Ben je commercieel onderlegde ambitieuze starter? Geïnteresseerd in techniek en wil je werken bij een dynamische organisatie? Onze opdrachtgever in de Maasdijk heeft een Traineeship opgesteld voor ambitieuze starters met een sterke affiniteit voor sales en techniek;

Sales Trainee

Werkzaamheden
Met deze nieuwe functie wil de opdrachtgever enthousiaste mensen aan het begin van hun commerciële carrière de gelegenheid geven om na een brede inwerkperiode op de binnendienst hun eerste stappen in de buitendienst te zetten. Je begint dus op de verkoop binnendienst, waarbij je te maken krijgt met klanten, producten, leveranciers en interne organisatie. Door middel van opleidingen, training on the job en begeleiding word je klaargestoomd voor de functie in de buitendienst. Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring dien je er rekening mee te houden dat deze inwerkperiode 1-3 jaar in beslag zal nemen, waarna je goed beslagen ten ijs onze klanten kunt adviseren.

Functie-eisen

• Je hebt een opleiding op HBO-niveau
• Je hebt het enthousiame en de gunfactor, waardoor je op natuurlijke wijze je klanten aan je bindt
• Je hebt gevoel voor techniek
• Je hebt de volgende vaardigheden: leergierig, ambitieus, prioriteiten kunnen stellen, je bent daadkrachtig, commercieel vaardig, hebt lef en je durft beslissingen te nemen.
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

Aanbod
Door middel van coaching, sales trainingen, presentatie trainingen en learning on the job, zorgen wij ervoor dat je een kickstart maakt als Accountmanager. De opdrachtgever kijkt graag naar de toekomst, naar jouw skills en jouw talent. Hij biedt jou de mogelijkheid aan om binnen een jaar opgeleid te worden tot Accountmanager binnendienst met daarna de mogelijkheid om in de buitendienst te treden. Onze opdrachtgever kent goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. De secundaire voorwaarden zijn prima. Het bedrijf heeft een goede naam en is een stabiel bedrijf. Het is een functie met (uitzicht op) vast dienstverband.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan jouw cv en eventueel een korte motivatie via sollicitatie@reindersenvansoest.nl. Zet er duidelijk bij op welke functie jij reageert. Heb je nog aanvullende vragen over de functie, bel dan naar Tom van der Wielen via 0174 – 62 12 97.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief