Uw strategische partner in HR zaken

Service monteur

Service monteur

Standplaats: ‘s-Gravenzande

Aantal uren: 40 uur

Functieniveau: MBO

Vereiste diploma’s/certificaten: MBO 4 niveau richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde (aangevuld met elektrotechnische cursussen)

Soort contract: Een jaarcontract. Bij goed functioneren hierna een vast contract.

Werktijden: in overleg, van maandag t/m vrijdag

CAO: n.v.t, werken met een personeelsregelement

Pensioenregeling: Bij ASR (50% wordt door de werkgever betaald en 50% betaal je zelf)

Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert, verkoopt, installeert en biedt technische ondersteuning van machines en materialen voor verpakking en verwerking van groente en fruit. Zij hebben meerdere vestigingen in het buitenland. De vestiging uit ’s-Gravenzande bestaat uit ongeveer 22 personen, waarvan plus minus 10 personen werkzaam zijn in de buitendienst als monteur.

Werkzaamheden:

Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever. Als monteur houd je je bezig met het installeren van de machines, maar ook het onderhoud en de storingen verhelpen van de machines. Het installeren van de machines gebeurt op locatie bij de klant. Je overlegt met de klant en je zorgt dat het machinepark goed wordt ingericht en werkend is wanneer je de deur weer uitstapt. Het onderhoud en storingen van onze machines voer je ook uit op locatie. Storingen kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Dit gevarieerde pakket aan werkzaamheden biedt ruime mogelijkheden voor een technische uitdaging.   

De ideale kandidaat:

·        Is klant- en servicegericht (jij bent het visitekaartje van onze opdrachtgever);

·        Spreekt naast Nederlands ook Engels;

·        Vind veiligheid heel belangrijk;

·        Heeft een vooropleiding MBO 4 niveau richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde (aangevuld met elektrotechnische cursussen);

·        Is bereik om af en toe een storingsdienst te draaien;

·        Heeft bij voorkeur enkele jaren werkervaring als Service monteur.

Salarisindicatie en overige arbeidvoorwaarden: het salaris is op basis van kennis en ervaring, maar zal tussen de € 2200 ,- en € 3200,- bruto per maand liggen o.b.v. een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden en krijg je je eigen bus (met goed gereedschap) mee naar huis.

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief