Uw strategische partner in HR zaken

Technisch Supportmedewerker Koffiemachines

Technisch Supportmedewerker Koffiemachines

Standplaats: Sliedrecht

Aantal uren: 32-40 uur

Functieniveau: MBO-4 of HBO (machines, kranen en heiwerk)

Vereiste diploma’s/certificaten: een opleiding in een technische richting

Soort contract: Vast

Werktijden: Kantoortijden

CAO: Metalelektro

Pensioenregeling: 50% wordt betaald door de werkgever en 50% wordt betaald door de werknemer

Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris

Vakantiedagen: 40 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Bedrijfsinformatie en bedrijfsomvang: Onze opdrachtgever is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 180 personen werkzaam. Onze opdrachtgever zit o.a. in Sliedrecht en is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de kantoor & voedingsmarkt. Hierdoor heeft onze opdrachtgever een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Werkzaamheden: Als technisch supportmedewerker koffiemachines draag je zorg voor de technische support aan klanten zowel via telefoon als via e-mail; Je geeft technische trainingen en demonstraties aan klanten. Dit gebeurt bij de eigen organisatie, maar ook bij de klanten in zowel binnen- als buitenland; Je handelt garantieaanvragen af op zowel machines als op losse onderdelen; Je bent verantwoordelijk voor het repareren en testen van klant koffiemachines, welke zich bevinden in de eigen werkplaats; Je zet via het configuratieprogramma klantwensen in machine-configuraties.

De ideale kandidaat:

-        Heeft een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding in een technische richting

-        Heeft enkele jaren relevante werkervaring in een technische (klantsupport) functie

-        Heeft bij voorkeur ervaring met het programmeren van software configuraties of aantoonbare affiniteit hiermee

-        In verband met het geven van trainingen is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift noodzakelijk of je bent bereid dit op korte termijn te leren

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: Uiteraard verdien jij door het vervullen van deze verantwoordelijke functie een goed salaris. Hiernaast bied onze opdrachtgever juo de mogelijkheid om deel te nemen aan de CrossFitt lessen. Ook kan jij dagelijks vers fruit pakken en heb je onbeperkt toegang tot de lekkerste koffie uit eigen geproduceerde koffiemachines.

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief