top of page
Permanente vergadering

Agenda Thema-lunch

Reinders & van Soest organiseert jaarlijks diverse gratis themalunches voor directieleden, leidinggevenden, HR professionals en medewerkers. Deze themalunches worden geven in Naaldwijk ( Van der Hoevenstraat 18) en zijn 12:00 uur tot 14.00 uur inclusief een lekkere gezonde lunch.  Wilt u aan één of meerdere themabijeenkomsten deelnemen? Dat kan door een mail te sturen naar info@reindersenvansoest.nl of te klikken op de blauwe aanmeldingsknop. 

Werk & Kanker:     AANMELDEN  (Er volgt nog een datum)

Als een werknemer kanker krijgt, geeft dat ook onzekerheden voor de werkgever.
Vragen die aan de orde komen zijn:

  • kan de werknemer blijven werken tijdens de ziekte?

  • op welke wijze kan en mag de zieke werknemer benaderd worden?

  • hoe worden collega's ingelicht en wat mag er gecommuniceerd worden ?

  • hoe kan worden geanticipeerd op een ziekte met een langdurig en onzeker karakter?

De werkgever heeft daarnaast ook praktische zaken op te lossen om ervoor te zorgen dat het werk doorgaat en heeft rekening te houden met de regelgeving die tijdens het verzuim geldt. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee waar nog niet elk bedrijf op ingericht is. Sylvia en Jacqueline zijn HR professionals en ervaringsdeskundige en zien u graag bij de bijeenkomst.

 

Succesvol communicerenAANMELDEN (Er volgt nog een datum)

Communiceren doen we allemaal, elke dag, op verschillende niveaus en manieren. Dit kan zijn in een persoonlijk één-op-één gesprek maar ook via email of digitale nieuwsbrief. Hoe vertaal je verbaal positief communiceren naar digitale communicatiemiddelen? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap goed overkomt bij de verschillende interne doelgroepen? 
Tijdens de inspiratiesessie positief communiceren gaan we aan de slag met hoe we op een positieve manier met elkaar en met medewerkers kunnen communiceren mede gebruikmakend van techniek. Je krijgt tips & tricks hoe je positieve communicatie kan inzetten, wat je ermee kan bereiken en hoe je dit goed vertaalt naar digitale middelen passend bij de juiste doelgroep.

 

Het nieuwe leidinggeven: AANMELDEN (Er volgt nog een datum)

De dagelijkse praktijk van het leidinggeven in het MKB is nog niet zo makkelijk. Naast de dagelijkse beslommeringen en eigen taken moet men ook richting geven aan de organisatie of afdeling. Hoe zorg je ervoor dat de doelstellingen worden behaald en dat de organisatieverwachtingen ook matchen met de verwachtingen van de medewerkers. Dit vereist, zeker met de nieuwste generatie die zich op de arbeidsmarkt begeeft, een andere wijze van leidinggeven. Ofwel moeten we nog wel leidinggeven?

Het nieuwe belonen: AANMELDEN (Er volgt nog een datum)

Samen met Sven van Ophem van Ha!-marketing laten we u kennismaken met het nieuwe belonen. Dit is een creatieve vorm van belonen die met name bij de jongere generatie veel beter aansluit bij de wensen en behoeften. Zelf je salaris bepalen, zelf het aantal vrije dagen bepalen, een andere vorm van beoordelings- en ontwikkelgesprekken. Het kan, en het werkt om millenials te binden aan uw bedrijf.

Binden & Boeien: AANMELDEN (Er volgt nog een datum)

Hoe motiveer je de medewerkers en houd je ze geboeid? En wat levert het op:

  • hogere productiviteit

  • minder verzuim

  • minder verloop

  • hogere betrokkenheid

  • positieve uitstraling 

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page