FotografieIngeborgvanBruggen-7208.jpg

Angelique Knoester

HR adviseur

  • Black LinkedIn Icon

Voor mij is ontwikkeling een belangrijk onderdeel van HR. Een bedrijf kan groeien als hij medewerkers in dienst heeft die kennis en vaardigheden hebben die aansluiten bij de visie. Betrokkenheid bij een bedrijf zorgt voor werkplezier en mooie resultaten. Als werkgever en werknemer elkaar goed aanvullen dan merk je dit in het bestaansrecht van het bedrijf. Klanten en leveranciers voelen dan ook dat het klopt!


Mijn rol als HR adviseur kan eraan bijdragen om die ontwikkeling door te maken. Dit begint al me een goed gesprek.

Het management kan ik begeleiden in het scherp stellen van visie, missie en kernwaarden. Door de vertaling te maken van uw strategie naar HR thema’s kan HR bijdragen aan verdere groei en professionalisering van uw bedrijf. Om uw missie te halen is het goed om de vertaling te maken naar medewerkers met het juist DNA. Hoe je deze mensen vervolgengs aan je bedrijf kunt binden en boeien kan ik zeker over meedenken.

Op medewerkersniveau kan ik bijdragen aan inzicht in functioneren, ontwikkeling en werkbalans. Het voeren van een gesprek kost tijd, maar levert in de praktijk vaak veel tijd op. Door de juiste vragen te stellen kom je erachter wat mensen motiveert en stimuleert. Veranderingen zijn eenvoudiger door te voeren in een bedrijf waarin men naar elkaar luistert en men zich veilig voelt. Praten met een vertrouwenspersoon is dan soms net wat nodig is om bruggen te slaan.


Een aantal van mijn eigenschappen komen goed van pas in mijn werk. Ik ben analytisch en luister graag naar het complete verhaal. Om vervolgens met een weloverwogen advies te komen. Helpen bij keuzes maken, zowel voor werkgevers als werknemers, is voor mij daarin vanzelfsprekend. Een keus is altijd goed, mits hij gemaakt is op basis van goede argumenten. Graag pak ik mijn rol op als uw sparringspartner!

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.