top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7620.jpg

Wij brengen mensen in beweging

Arbeidsmobiliteit

De juiste plaats of functie:

Arbeidsmobiliteit gaat over de verandering van de werknemer van baan of positie van werknemers op de arbeidsmarkt. Omdat het leven van de mens aan verandering onderhevig is, kan het zijn dat de huidige functie of de huidige werkgever niet meer past. 

 

Ook bij reorganisaties, baanverlies en langdurig verzuim bij ziekte gaat werknemer op zoek naar een nieuwe passende baan op de arbeidsmarkt. Onze mobiliteitsadviseurs ondersteunen zowel de werkgever als werknemer in dit proces. Wij bieden begeleiding en ondersteunen bij de verplichte wet- en regelgeving.

 

Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden werknemers binnen een organisatie (van functie naar functie) of tussen organisaties (van werk naar werk). We toetsen werknemers onder andere op competenties, interesses en  ambities. We beoordelen samen met de werknemer of hij op de juiste plaats binnen de organisatie actief is en op welke wijze hij zich kan ontwikkelen.

 

Onze trajecten:

Reinders & van Soest biedt verschillende trajecten aan. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende begeleidingstrajecten;

Onze producten:

De mobiliteitsadviseurs maken bij trajecten gebruik van verschillende methodieken. Zij zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd om verschillende onderzoeken en testen te gebruiken om hun analyses te ondersteunen. Hieronder enkele voorbeelden van onze producten:

  • Haalbaarheidsonderzoek

  • Belastbaarheidsonderzoek

  • Beroepsinteressetest

  • Duurzaam inzetbaarheidsonderzoek

  • Assessment: Persoonlijke Profiel Analyses (PPA volgens de methode van Thomas International)

logo blik op werk.PNG

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd;

Ons label mobiliteit is Blik op Werk gecertificeerd. Dit betekent dat de trajecten volgens een gedegen en gekwalificeerd systeem uitgevoerd worden. Tevens zijn er voor diverse branches subsidiemogelijkheden.

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page