top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7140.jpg

Erik Oortwijn

Manager Mobiliteit

  • Black LinkedIn Icon

Met als achtergrond mijn opleiding in de reclame en marketing heb ik met veel plezier bij diverse bedrijven gewerkt op commerciële functies. Een jaar of tien geleden begon het echter te kriebelen. Ik wilde, mede ingegeven door persoonlijke ervaringen,  graag met mensen werken.  Of om het populair te zeggen: Ik wilde in mijn werk niet alleen gebruik maken van mijn commerciële hoofd, maar ook van mijn sociale hart.


Ik ben me gaan verdiepen in mensen die om medische of andere redenen weg moeten van hun vertrouwde werkplek en op zoek moeten naar een nieuwe baan; de poortwachter en outplacement trajecten.


Vanuit mijn verleden begrijp ik hun lastige situatie en ook heel goed de belangen en de rol van de werkgever. In Reinders & van Soest heb ik een bedrijf gevonden dat op één lijn zit met mijn visie op deze terreinen.


Naar mijn mening is het sociaal om enerzijds duidelijke afspraken te maken met de kandidaten en ze aan te spreken op hun verantwoordelijkheden en anderzijds kandidaten te ondersteunen waar we kunnen en begrip te hebben voor de moeilijke situatie waarin men vaak zit.


Met mijn commerciële achtergrond hou ik het belang van de werkgever echter altijd strak voor ogen. Ik begrijp de positie van de werkgever en ga er ver in om hem te ondersteunen en om mee te denken in oplossingen voor elke uitdaging. Mijn focus ligt op langdurige relaties en korte communicatielijnen. Mijn steekwoorden zijn flexibel, gedreven, creatief en betrouwbaar. 

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

bottom of page