top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Esther Reinders

Operationeel directeur

HR adviseur

 

  • Black LinkedIn Icon

Als operationeel directeur bij Reinders & van Soest ben ik samen met Suzanne Klijn verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van  de talenten van alle collega’s, binnen onze labels. We hebben een toegankelijke, flexibele en platte organisatie gecreëerd, waardoor de combinatie werk-privé en persoonlijke ontwikkeling centraal kan staan.  

 

Onze visie en missie, worden ondersteund door onze kernwaarden: ondernemerschap, praktisch, pro actief, professioneel en samenwerken. Het doel is het ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van personeel en organisatie. We zijn een

breed HRM adviesbureau met meerdere labels waaronder HRM, Arbeidsmobiliteit, Recruitment, Mediation en Werk en Kanker.


Als HR businesspartner, ben ik sparringpartner voor management en directies, daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van verzuim, ontslag en strategische personeelsplanning/duurzame inzetbaarheid. 


Tevens ben ik erkend ADR register mediator/conflictcoach. Mediation is het bemiddelen door een neutraal en deskundig persoon die partijen begeleidt bij vrijwillige besprekingen en onderhandelingen waarin de partijen gezamenlijk, zonder tussenkomst van de rechter, onder leiding van de mediator, een oplossing tot stand brengen en vastleggen in een bindend slotdocument.

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

bottom of page