Voor elke HRM uitdaging een praktische oplossing

Human Resource Management (HRM)

Reinders & van Soest heeft allround HRM kennis in huis, met teamleden die elkaar aanvullen door kennis en ervaring te delen

De praktische insteek van onze HRM adviseurs zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw personeelsbeleid of het nu gaat om de begeleiding van de zieke werknemer, het opstellen en uitschrijven van HR documenten, een contractcheck of een op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Onze HRM adviseurs zijn inzetbaar ter ondersteuning, tijdelijke vervanging of op projectbasis.

Onze HR adviseurs adviseren en begeleiden u op allerlei HR zaken zoals: Advies op het gebied van relevante arbeidswet- en regelgeving,  strategisch personeelsbeleid, aanname- en ontslagzaken, reorganisatie, ziekteverzuim, salarisadministratie en mediation.

Van opstellen van een personeelsbeleid tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om een contractcheck, het opstellen van HR documenten of een op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Onze HR adviseurs helpen u graag verder.

Ontdek, benut en ontwikkel de talenten van je medewerkers en teams, zodat iedereen hier volop van profiteert. Onze HR adviseur zijn gespecialiseerd in het trainen van werknemers en hun leidinggevende. Daarnaast bieden we diverse workshops en assessments aan.

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook Black Round

Van der Hoevenstraat 18

2671 EG  Naaldwijk

     0174-514875

Maandag t/m Vrijdag

08:00 -17:00 uur

© Copyright 2021 Reinders & van Soest