top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7562_edited

Voor elke HRM uitdaging een praktische oplossing

Human Resource Management (HRM)

Reinders & van Soest heeft allround HRM kennis in huis, met teamleden die elkaar aanvullen door kennis en ervaring te delen

De praktische insteek van onze HRM adviseurs zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw personeelsbeleid of het nu gaat om de begeleiding van de zieke werknemer, het opstellen en uitschrijven van HR documenten, een contractcheck of een op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Onze HRM adviseurs zijn inzetbaar ter ondersteuning, tijdelijke vervanging of op projectbasis. We leveren HRM op maat.

badge vrouw telefoon.jpg

Onze HR adviseurs adviseren en begeleiden u op allerlei HR zaken zoals: Advies op het gebied van relevante arbeidswet- en regelgeving,  strategisch personeelsbeleid, aanname- en ontslagzaken, reorganisatie, ziekteverzuim, salarisadministratie en mediation.

badge schrift.jpg

Van opstellen van een personeelsbeleid tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om een contractcheck, het opstellen van HR documenten of een op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Onze HR adviseurs helpen u graag verder.

badges leren.jpg

Ontdek, benut en ontwikkel de talenten van je medewerkers en teams, zodat iedereen hier volop van profiteert. Onze HR adviseur zijn gespecialiseerd in het trainen van werknemers en hun leidinggevende. Daarnaast bieden we diverse workshops en assessments aan.

Knipsel esther en suzanne.PNG
FotografieIngeborgvanBruggen-7108.jpg
FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg
FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page