top of page
Zakelijke bijeenkomst

Wij leveren HRM op maat!

Wij passen onze expertise aan bij uw behoefte

HRM bestaat uit meerdere lagen, net als een organisatie uit meerdere lagen bestaat. De één is goed in het uitvoerende werk, de ander geeft graag leiding en er zijn mensen die goed zijn in het bepalen van de juiste koers passend bij de organisatie. Dat is met HRM binnen een organisatie niet anders.

De juiste inzet van onze experts:

De HR experts van Reinders & van Soest kennen de verschillende rollen binnen de organisatie. Zij lopen al jaren binnen de verschillende lagen in een organisatie mee en kunnen vanuit hun expertise de juiste adviezen geven maar zijn tevens in staat om ook hand-on taken uit te voeren. Of het nu om de rol van HR officer, HR adviseur of HR interim management gaat, we doen er alles aan om onze klanten en opdrachtgevers te ontzorgen. Onze HRM experts worden bij onze klanten ingezet ter ondersteuning, voor kort of langdurig advies, tijdelijke vervanging, op projectbasis of om een gehele HR afdeling op te zetten en voort te zetten. 

 

Op deze pagina leggen wij u aan de hand van drie HR rollen uit hoe wij onze experts binnen uw organisatie kunnen inzetten. Uiteraard zijn er meerdere opties mogelijk en staan wij u vrijblijvend te woord als u nog vragen heeft over onze dienstverlening en tariefstelling per HR rol.  Hierover kunt u contact opnemen met Suzanne Klijn-Van Soest op telefoonnummer 0174-514875 of vul het contactformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.
 

De HR officer als basis:

De functie van een HR officer richt zich vooral op het administratieve gedeelte van alle HR taken. Denk hierbij aan een ziek- of betermeldingen verwerken, verlofregistratie, mutaties op gebied van in- en uitdienstmeldingen verwerken, arbeidsovereenkomsten opstellen, vragen van medewerkers over CAO beantwoorden, het uitzoeken van gerichte opleidingen of het ondersteunen bij de werving & selectie activiteiten. Een hele belangrijke functie dus om te zorgen dat alle operationele processen die met personeel te maken hebben binnen uw organisatie goed geregeld zijn. Daarnaast heeft de HR officer de taak om alle uitvoerende taken goed te registeren of als uw bedrijf al een personeelsinformatiesysteem heeft de administratie in dit systeem te verwerken zodat al de geautomatiseerde processen binnen uw organisatie gewaarborgd blijven. 

De HR adviseur versterkt uw organisatie:

De HR Adviseur heeft een adviserende functie naar een leidinggevende en het management van de organisatie met betrekking tot het personeels- en organisatiebeleid. Zo behoren bijvoorbeeld het geven van advies op ontwikkelingen van medewerkers, werving en selectie, functioneringsgesprekken en beoordelingen en salarissen tot de werkzaamheden. Maar een HR Adviseur kan zich ook bezig houden met conflictregulering en conflictbemiddeling. 

Eén oplossing die wij veel in de praktijk zien is dat een HR adviseur samen met een HR officer de afdeling runt en dat beide collega’s doen waar ze goed in zijn. De HR officer pakt de werkzaamheden op operationeel niveau op en de HR adviseur kan zich richten op advies en beleid. Door onderscheid te maken in deze rollen zorgen wij ervoor dat u de juiste expertise en passende HR expert krijgt tegen het juiste tarief. Dit is niet alleen in het voordeel van onze HR expert die ingezet wordt voor de werkzaamheden waar hij/zij goed in is, maar het zorgt er ook voor dat u niet onnodig een hoger tarief betaalt voor bijvoorbeeld een HR adviseur wanneer er ook een HR officer kan worden ingezet. Dat is voor u en ons een win-win situatie
 

HR interim management inzetten als rechterhand:

Een organisatie kent verschillende fases en bij elke fase hoort een andere uitdagingen, door onze brede ervaring binnen onder andere het MKB kunnen we u als ondernemers ondersteunen bij deze uitdagingen. HR interim management concentreert zich op de koers die u als organisatie wilt varen (missie en visie). Wij bieden u de mogelijkheid om met ons te sparren over het uitzetten van de visielijnen, hoe u (werk) processen kan optimaliseren, een team kan inspireren, bedrijfsgroei kan faciliteren of hoe u uw bedrijfsdoelstellingen kan optimaliseren. Reinders & van Soest biedt u de mogelijkheid om een HR interim manager in te zetten op onderwerpen waar u behoefte aan heeft. Door middel van een uitgebreid gesprek bepaalt u samen de resultaatsgebieden. Dit wordt vastgelegd in een overzichtelijke routekaart die u handvatten geeft in een verdere stappenplan.

Vragen? wij helpen u graag!

U kunt contact opnemen met Suzanne Klijn-Van Soest op telefoonnummer 0174-514875 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page