top of page
Voldoen aan de Staff

Reinders & van Soest is een adviesbureau in het Westland met kennis van HRM, arbeidsmobiliteit, Werk en Kanker, recruitment en mediation.

Wat is HRM: 

HRM of te wel Human Resource Management houdt zich bezig met de rol van werknemers binnen een organisatie.

Mensen en hun kwaliteiten worden binnen HRM gezien als belangrijke activa. Onze adviseurs zijn gericht op het benutten en ontwikkelen van kwaliteiten van mensen en op het optimaliseren van hun inzet, binding, welbevinden en toewijding aan de bedrijfsdoelstellingen.

 

Binnen de labels van Reinders & van Soest werken onze adviseurs op verschillende vlakken om de juiste ondersteuning te bieden

en u goed te kunnen adviseren. Hieronder leest u een gedeelte van de mogelijkheden: 

 

Op zoek naar een nieuwe functie: 

Er zijn diverse redenen waarom u op zoek bent naar een nieuwe functie. Onze recruitment afdeling heeft het netwerk om weer een passende functie te kunnen vinden. Het kan zijn dat we u met een openstaande vacature verder kunnen helpen maar ook wanneer er even geen passende vacatures zijn gaan onze recruiters graag voor u aan de slag om te zoeken naar de functie die bij u past. Meer informatie over onze recruitment afdeling en de vacatures vindt u hier.

 

Loopbaanbegeleiding:

Loopbaanbegeleiding is geschikt voor diegene die op een kruispunt van hun loopbaan staan en willen leren waar hun talenten, drijfveren en sterktes/zwaktes liggen. Dit met als doel om te bewegen richting een passende functie en werkveld.

Loopbaanoriëntatie kan ook een waardevolle toepassing zijn wanneer u zich verder wil oriënteren in studiemogelijkheden. 

De loopbaanbegeleiding vindt plaats op individuele basis en wordt gestart middels een persoonlijk één-op-één traject. 

Onze gediplomeerde loopbaancoach zal samen met u in kaart brengen hoe de verdere werkzame leven er uit zou moeten zien.

Persoonlijkheidstesten en assessments:

Het creëren van bewustwording van uw eigen talenten en kernwaarden. Dit wordt bereikt via het inzetten van persoonlijkheidstesten (PPA), voorkeursstijlen of assessments aangevuld met gesprek(ken) met de coach of assessor. Van daaruit kan de stap worden gezet naar een vervolg van de carrière, binnen of buiten de huidige werkomgeving, naar een plaats waar de talenten  tot zijn recht komen.

Advies bij ontslag:

Wanneer u uw baan verliest is het verstandig om hulp in te schakelen. Onze adviseurs bekijken uw situatie persoonlijk en bieden hulp bij het communiceren met de werkgever of het controleren van de vaststellingsovereenkomst. Samen staat u sterker tijdens de onderhandelingen met de werkgever. 

Mediation:

Mediaton wordt ingezet om conflicten op de werkvloer vroegtijdig op te lossen of juist te voorkomen.  Zolang er van beide kanten bereidheid bestaat om over een oplossing te onderhandelen, heeft mediation kans van slagen. Onze professionals zijn ADR  gecertificeerd register mediator / conflictcoach en helpen u graag verder.

Begeleiding bij ziekte of verzuim:

Omdat het leven van de mens is aan verandering onderhevig is kan het zijn dat de huidige functie niet meer bij de levensfase past.

Ook tijdens reorganisaties, baanverlies of verzuim vanwege ziekte kan ondersteuning nodig zijn vanuit een mobiliteitsadviseur om de mens weer in beweging te krijgen. Onze mobiliteitsadviseurs bieden begeleiding en ondersteunen u bij de wet- en regelgeving.

Begeleiding bij werk en kanker

Wanneer u geconfronteerd wordt met kanker ontstaan er talloze gedachtes en emoties. Het is een periode waar angst en onzekerheid voorop staat. Tijdens deze periode kunnen er vragen ontstaan over uw werk: Mag ik wel weer werken, begrijpt mijn werkgever mij wel, hoe bouw ik mijn werk weer op naast alle behandelingen en onzekerheden? Kan ik mijn werk wel blijven doen? Wat vertel ik mijn collega’s? Onze adviseurs zorgen ervoor dat u met minder stress de route kan bewandelen die bij u past. Wij werken samen met Nazorg Westland. Meer informatie?

Begeleiding vanuit een UWV uitkering

Reinders & van Soest begeleidt mensen die een uitkering hebben van het UWV en die geholpen willen worden om op den duur weer een baan te hebben. Zonder verplichtingen kun je eerst bij ons op een kennismakingsgesprek komen. Wij vertellen dan hoe wij werken en hoe wij je kunnen begeleiden. Je krijgt een idee of je door onze coach begeleid wilt worden. Hier vindt u meer informatie.

Voor elke HRM uitdaging bieden we u een praktische oplossing

Waar kunnen wij u mee helpen?

ONZE LABELS

Reinders & van Soest is een gecertificeerd kantoor. 

We zijn aangesloten bij:

Knipsel mediation.PNG
logo blik op werk.PNG

en werken samen met:

logo nazorg westland.png
logo inloophuis carma.jpg
uwv logo.png
FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page