Interim management 

Wij helpen u als groeiend ondernemer

Interim management:

Als groeiend MBK bedrijf heb je soms behoefte aan een rechterhand. Een man of vrouw die je kan ondersteunen in het uitzetten van de lijnen, (werk) processen kan optimaliseren, een team kan inspireren, bedrijfsgroei faciliteren of het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen en waarmee je als ondernemer kan sparren.

 

Elke fase van een onderneming kent andere uitdagingen, door onze ervaring in het MKB kunnen we ondernemers ondersteunen bij deze uitdagingen.  Alle facetten/afdelingen van een onderneming zijn onderling met elkaar verbonden, hoe zorg je ervoor dat de bedrijfsvisie gedeeld wordt, er inzicht is in data en hoe vertaal je dit naar de onderneming en de doelstellingen.

 

Reinders & van Soest biedt nu de mogelijkheid om een interim manager in te zetten op onderwerpen waar u behoefte aan heeft. Door middel van een uitgebreid gesprek bepaalt u samen de resultaat gebieden. Dit wordt vastgelegd in een routekaart.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op met Suzanne Klijn, commercieel directeur 0174-514875 of stuur een mail naar s.klijn@reindersenvansoest.nl.

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook Black Round

Van der Hoevenstraat 18

2671 EG  Naaldwijk

     0174-514875

Maandag t/m Vrijdag

08:00 -17:00 uur

© Copyright 2021 Reinders & van Soest