top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7187.jpg

Jacqueline Alleblas

Mobiliteitsadviseur

Coach

Adviseur werk en kanker

  • Black LinkedIn Icon

Bij Reinders & van Soest begeleid ik mensen bij de uitvoering van tweede spoortrajecten en outplacementtrajecten.

Daarnaast ben ik gesprekspartner voor mensen met kanker in relatie tot werk en adviseer ik werkgevers hoe om te gaan met de zieke medewerker.

Mijn werkervaring heb ik in het verleden opgedaan als HR-adviseur, re-integratieconsulent en als jobcoach. Ik heb mensen begeleid met een diversiteit aan achtergronden.


Ik vind het mooi om vanuit mijn werkervaring en expertise mensen te coachen en hen te begeleiden bij de uitvoering van het traject dat zij doorlopen. Het beste uit de mens te halen door hun opnieuw in hun kracht te zetten en het zelfvertrouwen terug te laten krijgen om van daaruit op zoek te gaan naar passende duurzame mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ik geloof erin dat ieder mens uniek is en over talenten beschikt. Het is mooi om de talenten en de persoonlijke kwaliteiten van mensen naar boven te halen. Daarnaast voel ik mij bevoorrecht om met een diversiteit van mensen te mogen werken.

Over mezelf kan ik zeggen dat ik een positief, enthousiast en toegankelijk persoon ben. Ik kan mij goed inleven in de ander en maak zaken graag bespreekbaar. Ik weet anderen te enthousiasmeren en te stimuleren om een nieuwe stap te zetten!

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

bottom of page