top of page
foto 2 kim smaling.jpg

Kim Simons

Mobiliteitsadviseur

Als mobiliteitsadviseur breng ik meerdere jaren ervaring in de re-integratie van mensen op de arbeidsmarkt mee. Dit heb ik gedaan in diverse functies als projectleider werkgelegenheidsprojecten, jobhunter en re integratieconsulent. De kandidaten die ik de afgelopen jaren heb mogen ondersteunen zijn zeer divers, van starter op de arbeidsmarkt tot zeer ervaren medewerkers met jarenlange werkervaring  en van statushouders tot anderstaligen. Iedereen is uniek en dat maakt iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

 
Ik begrijp als geen ander wat werk voor iemand betekent. Het is niet alleen de beloning in de vorm van financiën, maar zoveel meer dan dat. Het is het contact met collega's, het ergens bij horen, er toe doen en weer blij zijn om na een werkdag thuis te komen.


Werk is zoveel meer dan alleen werken. Ik omschrijf mijzelf als een empathisch en energiek persoon die van aanpakken weet.  Daarnaast ben ik altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, ook als het soms even tegenzit. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een directe no-nonsense aanpak en afspraak is afspraak.  Laten wij samen kijken naar wat kan en hoe kunnen wij daar komen.  

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

bottom of page