FotografieIngeborgvanBruggen-7301.jpg

Laura van den Ende

HR adviseur

  • Black LinkedIn Icon

Met een bedrijfskundige achtergrond heb ik er circa 7 jaar geleden voor gekozen om binnen het HR werkveld aan de slag te gaan. Vanuit de overtuiging dat de medewerkers het belangrijkste bezit van een organisatie vormen, ondersteun ik organisaties om dit waardevolle bezit op een juiste manier in te zetten. Met als streven het beste resultaat voor zowel de mens als de organisatie.
Ik voel mij thuis in organisaties met visie en ambitie, bedrijven die bereid zijn en durven te ontwikkelen. Als sparringpartner op HR gebied denk ik daar graag in mee.

 

Binnen het HR werkveld ben ik breed inzetbaar. Ik heb ervaring met het schakelen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en binnen de verschillende HR disciplines. Bovenal sta ik open voor wat er is en kom ik met praktische adviezen voor uw HR vraagstukken en uitdagingen.


Ik ben positief ingesteld en sta ik open voor anderen. Met veel enthousiasme, inzet en interesse pak ik (nieuwe) uitdagingen beet. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.