Monique Beerenfenger

Mobiliteitsadviseur

  • Black LinkedIn Icon

In mijn werk neem ik mijn eigen ervaring graag mee. Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest bij een groot telecombedrijf, kreeg ik ruim 10 jaar geleden te maken met een reorganisatie en werd ik boventallig verklaard. Ik volgde een outplacement traject en voor mij werd al snel duidelijk dat mijn passie lag in het vak coaching/training. De kansen die ik kreeg heb ik met beide handen aangepakt, ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder de opleiding coaching en begeleidingskunde.

 

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in het coaching en trainen van mensen die om welke reden dan ook op zoek zijn naar een andere baan. Mensen enthousiasmeren en stimuleren is mijn grote kracht. Door mijn enthousiasme en inlevingsvermogen heb ik snel een klik met mensen, wat nodig is om samen te werken aan een mooie toekomst. 

 

Ieder mens is uniek, met zijn eigen talenten en competenties. Ik word blij wanneer ik kan bijdragen in het bewust worden van deze talenten en competenties en mensen weer zelfvertrouwen krijgen om de volgende stap te maken.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook Black Round

Van der Hoevenstraat 18

2671 EG  Naaldwijk

     0174-514875

Maandag t/m Vrijdag

08:00 -17:00 uur

© Copyright 2021 Reinders & van Soest