Onze samenwerking met

Facet -accountants

Netwerkpartner Facet

Reinders & van Soest en FACET accountants slaan handen ineen: 

HR adviesbureau Reinders & van Soest is een samenwerkingsverband gestart met netwerkpartner FACET accountants & adviseurs uit Rotterdam. Reinders & van Soest ontzorgt ondernemers al jarenlang  op het gebied van HRM waardoor u als klant zich meer op uw corebusiness kan richten. FACET is dé financiële sparringpartner voor u als ondernemer. Door de krachten van Reinders & van Soest en FACET te bundelen kunnen wij u als ondernemer beter laten ondernemen.

Waarom een samenwerking met FACET?

Reinders & van Soest vindt het heel belangrijk dat de opdrachtgever ontzorgt wordt. We denken mee en zetten een adequaat HR beleid op dat bijdraagt aan het behalen van de ondernemingsdoelstellingen. Kortom; continuïteit van de onderneming, dat is heel belangrijk! Samen met FACET accountants zijn we in staat om ondernemers op zowel HRM als Finance een totaal pakket aan te bieden waardoor u als ondernemer door kan gaan met waar u goed in bent namelijk het ondernemen.

 

Goede klantbeleving is belangrijk!

Reinders & van Soest en Facet accountants zetten allebei de klant altijd centraal. Als organisaties lijken we op elkaar omdat we op dezelfde wijze met klanten en onze collega’s omgaan. We bedienen een groot en divers klantenbestand; bijvoorbeeld organisaties in de autobranche, advocatenkantoren, ICT-bedrijven en bedrijven in de elektrotechniek, tuinbouw, logistiek en de voedingsindustrie, van grote onderneming tot klein familiebedrijf. De samenwerking met FACET maakt het mogelijk dat ook hun klanten met HR-vragen bij FACET terecht kunnen en de klanten van Reinders & van Soest ook terecht kunnen voor vragen op financieel gebied. Dit alles maakt deze samenwerking zo waardevol voor al onze klanten.

 

Onze samenwerking in de praktijk ziet er als volgt uit:

Roelie van Leeuwen (Teamleider HR Rotterdam) zit vooralsnog één dag in de week inhouse bij FACET in Rotterdam. Hierdoor staat ze direct in contact met de klant. Roelie: "Een goed personeelsbeleid draagt bij aan een gezonde onderneming. Onze HRM adviseurs werken op het snijvlak van mens en business. Als één van hen, geef ik je graag advies!"

 

Benieuwd naar het volledige interview over de samenwerking met FACET met Esther (operationeel directeur Reinders & Van Soest), Suzanne (commercieel directeur Reinders & van Soest) en Roelie (Teamleider HR Rotterdam)? Het hele artikel vindt u hier.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FotografieIngeborgvanBruggen-7239.jpg

Roelie van Leeuwen

Teamleider HR Rotterdam

 

reinders_samenwerking2.png

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!