top of page
RLA_9601.jpg

Onze samenwerking met

Facet -accountants

Netwerkpartner Facet

Reinders & van Soest en FACET accountants slaan handen ineen: 

HR adviesbureau Reinders & van Soest is een samenwerkingsverband gestart met netwerkpartner FACET accountants & adviseurs uit Rotterdam. Reinders & van Soest ontzorgt ondernemers al jarenlang  op het gebied van HRM waardoor u als klant zich meer op uw corebusiness kan richten. FACET is dé financiële sparringpartner voor u als ondernemer. Door de krachten van Reinders & van Soest en FACET te bundelen kunnen wij u als ondernemer beter laten ondernemen.

Waarom een samenwerking met FACET?

Reinders & van Soest vindt het heel belangrijk dat de opdrachtgever ontzorgt wordt. We denken mee en zetten een adequaat HR beleid op dat bijdraagt aan het behalen van de ondernemingsdoelstellingen. Kortom; continuïteit van de onderneming, dat is heel belangrijk! Samen met FACET accountants zijn we in staat om ondernemers op zowel HRM als Finance een totaal pakket aan te bieden waardoor u als ondernemer door kan gaan met waar u goed in bent namelijk het ondernemen.

 

Goede klantbeleving is belangrijk!

Reinders & van Soest en Facet accountants zetten allebei de klant altijd centraal. Als organisaties lijken we op elkaar omdat we op dezelfde wijze met klanten en onze collega’s omgaan. We bedienen een groot en divers klantenbestand; bijvoorbeeld organisaties in de autobranche, advocatenkantoren, ICT-bedrijven en bedrijven in de elektrotechniek, tuinbouw, logistiek en de voedingsindustrie, van grote onderneming tot klein familiebedrijf. De samenwerking met FACET maakt het mogelijk dat ook hun klanten met HR-vragen bij FACET terecht kunnen en de klanten van Reinders & van Soest ook terecht kunnen voor vragen op financieel gebied. Dit alles maakt deze samenwerking zo waardevol voor al onze klanten.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Paula Lampe

Teamleider HR Rotterdam

 

logo_facet_fc_prinsjesdag.png
reinders_samenwerking2.png

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page