Angelique Knoester

Angelique Knoester

HR adviseur

Voor mij is ontwikkeling een belangrijk onderdeel van HR. Een bedrijf kan groeien als hij medewerkers in dienst heeft die kennis en vaardigheden hebben die aansluiten bij de visie. Betrokkenheid bij een bedrijf zorgt voor werkplezier en mooie resultaten. Als werkgever en werknemer elkaar goed aanvullen dan merk je dit in het bestaansrecht van het bedrijf. Klanten en leveranciers voelen dan ook dat het klopt!

Mijn rol als HR adviseur kan eraan bijdragen om die ontwikkeling door te maken. Dit begint al me een goed gesprek. Die zich kan vertalen naar loopbaanontwikkeling, het volgen van trainingen, duurzame inzetbaarheid of het meedenken over een structuur en cultuur van een organisatie. Is alles in balans, dan vult het elkaar aan.

Een aantal van mijn eigenschappen komen goed van pas in mijn werk. Ik ben analytisch en luister graag naar het complete verhaal. Om vervolgens met een weloverwogen advies te komen. Helpen bij keuzes maken, zowel voor werkgevers als werknemers, is voor mij daarin vanzelfsprekend. Een keus is altijd goed, mits hij gemaakt is op basis van goede argumenten. Graag pak ik mijn rol op als uw sparringspartner!

 


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief