Esther Reinders - van Soest

Esther Reinders - van Soest

Operationeel directeur

Als operationeel directeur bij Reinders & van Soest ben ik samen met Suzanne Klijn verantwoordelijk voor de optimale inzet van onze collega’s bij onze opdrachtgevers. Door het creëren van een toegankelijke en platte  organisatie kunnen we de talenten van iedereen optimaal inzetten. Tevens sinds 1 januari 2017 erkend ADR register mediator/conflictcoach.

Na een start in de hotelbranche, ben ik in het HR vak terecht gekomen. Na mijn studie HBO P&A heeft de start van Reinders & van Soest vorm gekregen, nu 12 jaar geleden. Vanuit de visie om organisaties te ontzorgen en te laten doen waar ze goed in zijn, is ons bedrijf ontstaan. 

Het werkveld van HRM is heel breed, binnen dit vakgebied heb ik een aantal specialismen:

  • De Arbowetgeving en het ondersteunen van bedrijven bij het voeren van een adequaat verzuimbeleid. Het coachen van en het zijn een sparringpartner van managers en directeuren gericht op persoonlijke ontwikkeling en het bepalen van een personeelsbeleid. Het ondersteunen van bedrijven bij reorganisatie, ontslag, maar ook ontwikkeling en verbetertrajecten van medewerkers.
  • Onderwerpen als strategische personeelsplanning, het opzetten van een functiegebouw met hieraan gekoppeld de profielen en werving en selectietrajecten passen binnen de opdrachten die ik voor onze opdrachtgever uitvoer.
  • Mediation, bemiddeling door een neutraal en deskundig persoon die de partijen begeleidt bij vrijwillige besprekingen en onderhandelingen waarin de partijen gezamenlijk, zonder tussenkomst van de rechter, onder leiding van de mediator, een oplossing tot stand brengen en vastleggen in een bindend slotdocument.

     


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief