Sylvia Bastiaan

Sylvia Bastiaan

HR adviseur

Human Resources Management (HRM) bewaakt de balans binnen een organisatie; enerzijds rekening houdend met de belangen en wensen van de organisatie en anderzijds rekening houdend met de belangen en de wensen van de werknemer. Een goede balans tussen deze twee partijen zorgt ervoor dat de werknemer optimaal kan functioneren waardoor de organisatie zo effectief mogelijk haar doelen en resultaten kan behalen.

Binnen het HR werkveld ben ik een breed inzetbaar. Door mijn werkervaring en opleidingen ben ik goed in staat om diverse projecten op operationeel, tactisch en strategisch niveau op te pakken en ga daarbij uitdagingen niet uit de weg. Als HR adviseur adviseer, ondersteun en begeleid ik directieleden, het management en medewerkers bij alle voorkomende zaken van het personeels- of organisatiebeleid. Ik vind het belangrijk dat HR instrumenten praktisch inzetbaar zijn en goed aansluiten bij de organisatie.

Omdat ik professionaliteit belangrijk vind heb ik me in het jaar 2014 laten toetsen aan de kwaliteitsnormen van HR Certificering via het traject CHRP. Deze toetsing heb ik met goed gevolg afgerond waardoor ik geregistreerd sta als HR professional in het CHRP register van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en organisatieontwikkeling (NVP).  

Naast mijn huidige functie als HR adviseur bij Reinders & Van Soest ben ik lid van de commissie sollicitatiecode bij de NVP. Dit geeft mij een brede kijk op HRM ontwikkelingen binnen verschillende organisaties.

 


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief