Wilma Buchmesser – Veldhoen

Wilma Buchmesser – Veldhoen

HR adviseur

Sinds 2012 ben ik bij Reinders & van Soest werkzaam als HR Adviseur en Mobiliteitscoach. Na mijn studie Commerciële Economie aan de HES te Rotterdam heb ik bij twee productiebedrijven in het Westland gewerkt, meer dan 10 jaar HR-werkervaring opgedaan en diverse cursussen op HR-gebied gevolgd.

Als HR Adviseur ben ik werkzaam voor een aantal bedrijven in het Westland, Gouda en Den Haag. De opdrachten zijn divers en hebben een operationeel, adviserend en beleidsmatig karakter.

Ik haal veel voldoening uit het professionaliseren en implementeren van HR-instrumenten binnen bedrijven (denk aan functionerings- en beoordelingsgesprekken), het adviseren en begeleiden van het MT of Directie op het gebied van HR beleid en HR vraagstukken en het begeleiden van veranderingen binnen bedrijven.

Ik ben vrij direct, houd van aanpakken, kom met praktische oplossingen en vind het belangrijk om zowel met de opdrachtgevers als de medewerkers een band op te bouwen. Weten wat er in een organisatie leeft is essentieel tijdens de groei naar een professionele HR-organisatie.

Als Mobiliteitscoach begeleid ik mensen die hun eigen werk niet meer kunnen doen vanwege beperkingen en waarvoor geen passende arbeid aanwezig is bij de eigen werkgever, naar ander werk bij een andere werkgever. Bij aanvang van een 2e spoortraject kijk je samen naar de mogelijkheden, laat je mensen kansen zien en biedt ze perspectief. Door mensen bewust te maken van hun kwaliteiten, passies en motieven en tevens te zorgen dat belemmeringen zo veel mogelijk losgelaten worden, wordt de kans van slagen van het traject aanzienlijk vergroot. Voor mij zijn 2e spoortrajecten maatwerk, waarbij ruimte moet zijn voor de fysieke, psychische en persoonlijke omstandigheden van de persoon, zonder daarbij de belangen van zowel deze persoon als de opdrachtgever uit het oog te verliezen.


Bellen Mailen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief