top of page
Studenten volgen college

NL Leert Door

NL Leert door

NL Leert door Subsidie

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft per 1 december 2020 een tijdelijke subsidieregeling in het leven geroepen om mensen in de gelegenheid te stellen om zich te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en in gesprek te gaan over (beter) passend werk.
 

Onder de titel ‘NL leert door’ stelt de overheid €700,- subsidie beschikbaar voor alle Nederlanders tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd. Deze subsidie is bedoeld voor loopbaan- en ontwikkeladvies van een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Met dit persoonlijke advies worden de kansen op de arbeidsmarkt en mogelijkheid van (bij)scholing inzichtelijk gemaakt. Daarnaast krijgt de deelnemer tips bij het zoeken en solliciteren naar (ander) werk.

Het Loopbaanadviestraject bij Reinders & van Soest houdt in:
- Minimaal 4 uur telefonisch of persoonlijk gesprek
- Professionele Arbeidsmarktscan
- Gespreksverslag(en)
- Ontwikkelplan met persoonlijk en duurzaam advies

 

Wilt u gebruik maken van onze deskundigheid en kosteloos loopbaanadvies krijgen, meld u dan hier aan of stuur een email naar info@reindersenvansoest.nl o.v.v. NL Leert door.

logo blik op werk.PNG

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd;

Ons label mobiliteit is Blik op Werk gecertificeerd. Dit betekent dat de trajecten volgens een gedegen en gekwalificeerd systeem uitgevoerd worden. Tevens zijn er voor diverse branches subsidiemogelijkheden.

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page