top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-7146.jpg

Sylvia Bastiaan-Trinthamer

HR adviseur

Adviseur Werk en Kanker

  • Black LinkedIn Icon

HRM:

Human Resources Management (HRM) bewaakt de balans binnen een organisatie; enerzijds rekening houdend met de belangen en wensen van de organisatie en anderzijds rekening houdend met de belangen en de wensen van de werknemer. Een goede balans tussen deze twee partijen zorgt ervoor dat de werknemer optimaal kan functioneren waardoor de organisatie zo effectief mogelijk haar doelen en resultaten kan behalen. 


Binnen het HR werkveld ben ik een breed inzetbaar. Door mijn werkervaring en opleidingen ben ik goed in staat om diverse projecten op operationeel, tactisch en strategisch niveau op te pakken en ga daarbij uitdagingen niet uit de weg. Als HR adviseur adviseer, ondersteun en begeleid ik directieleden, het management en medewerkers bij alle voorkomende zaken van het personeels- of organisatiebeleid. Ik vind het belangrijk dat HR instrumenten praktisch inzetbaar zijn en goed aansluiten bij de organisatie.

Werk en kanker:

Daarnaast ben ik sinds 2018 verbonden met het label werk en kanker. Door mijn ervaringen als HR adviseur ken ik de wet- en regelgeving omtrent verzuim, maar door mijn eigen verzuimperiode kwam ik erachter dat alleen het volgen van deze wet- en regelgeving niet voldoende is om een zieke werknemer in zijn/haar kracht terug te plaatsen in de maatschappij. Laat staan op een juiste manier te begeleiden terug naar werk. Ik was verbaasd over de begeleiding die ik kreeg om daadwerkelijk weer terug te keren naar de werkende maatschappij. Zoveel instanties en zo weinig synergy. Dat moest beter kunnen. Binnen het label werk en kanker begeleiden we werkgever en werknemer. Hierdoor blijven beide partijen in evenwicht. 

 

In 2017 heb ik mijn ervaringen op gebied van werk en kanker uitgebracht in boekvorm. Mijn boek 'Kanker, ik heb er mijn buik vol van' beschrijft mijn visie op de ziekte kanker en welke hiaten in het systeem zitten van zorg en werk. Inmiddels deel ik mijn kennis met werkgevers en werknemers binnen het label werk en kanker dat binnen Reinders & van Soest perfect tot zijn recht komt. 

HR: bied medewerkers met kanker maatwerk PWnet.nl

Onvoldoende steun op de werkvloer voor ex-kankerpatiënten HR-select.nl

Aandacht voor kanker op de werkvloer meer dan ooit nodig  NFK

Doorwerken met kanker niet iedere zieke is gelijk  telegraaf.nl

FotografieIngeborgvanBruggen-7351.jpg

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder.

bottom of page