top of page
Glimlachende BedrijfsVrouw

Heeft u een UWV uitkering? Stapje voor stapje begeleiden wij u op weg naar een baan

Iedereen is bij ons welkom voor een vrijblijvend gesprek 

Begeleiding vanuit een UWV traject:

Reinders & van Soest begeleidt mensen die een uitkering hebben van het UWV en die geholpen willen worden om op den duur weer een baan te hebben. Zonder verplichtingen kun je eerst bij ons op een kennismakingsgesprek komen. Wij vertellen dan hoe wij werken en hoe wij je kunnen begeleiden. Je krijgt een idee of je door onze coach begeleid wilt worden.

We begeleiden en ondersteunen mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Mensen met een hogere opleiding, maar ook mensen die bijvoorbeeld wat minder goed op school waren, of niet in de kans hebben gehad om een opleiding te volgen.

Het gaat ons niet om jouw achtergrond, het gaat ons er om dat graag door ons begeleid wil worden. Als dat zo is gaan wij voor jou onze uiterste best doen. Samen maken we er wat moois van.

Iedereen is bij ons welkom voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij de juiste partij zijn.

 

Wij doen twee soorten trajecten voor het UWV:

 

1. Werkfit maken:

Als de stap naar werk in één keer te groot is kan eerst een traject “Werkfit Maken” worden ingezet. Hierbij ga je niet direct solliciteren op betaald werk. Je gaat in kleine stapjes wennen aan werk, weer arbeidsritme opdoen zoals dat heet.  Je kunt werkervaring opdoen en soorten werk uitproberen. Het doel is dat je aan het eind van het traject klaar bent om te gaan solliciteren. Samen gaan we zoeken en uitproberen welk werk het beste bij jou past. Je went aan het dagelijks werken en samen zorgen we er voor dat je zelfvertrouwen groeit, zodat je in een vervolgtraject vol vertrouwen kan gaan solliciteren.

2. Naar werk:

Ben je er klaar voor om op zoek te gaan naar een baan dan gaan zetten we het traject  “Naar Werk” in.

Dit traject volgt vaak na het traject “Werkfit Maken”.

Bij “Naar Werk” doen we samen ons best om de juiste baan te vinden. We helpen bij alles wat je nodig hebt bij het solliciteren. We helpen bij het zoeken naar een baan, het solliciteren, we oefenen het gesprek, helpen je met het maken van afspraken met je nieuwe werkgever en alles wat je verder nodig hebt. Het doel is dat je aan het eind van het traject een baan hebt waar je blij mee bent.

Onze specialismen:

We hebben in de loop der jaren veel mensen mogen begeleiden met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Daardoor hebben onze coaches veel ervaring opgedaan hoe ze je kunnen begeleiden op diverse vlakken:

 

Werkloos/ tijdelijk geen baan:

Het kan gebeuren dat je een leuke baan bent verloren of noodgedwongen weg moest bij je werkgever. Dat is vervelend, zeker als het niet je eigen keuze is geweest. Dit brengt onzekerheid met zich mee. Onze coaches snappen dat en kijken graag samen met jou hoe ze je het beste kunnen begeleiden naar een nieuwe baan. 

Vanuit ziekte:

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het daarom (nog) niet is gelukt om andere dingen op te pakken zoals werk. Onze coaches hebben veel ervaring met begeleiding tijdens of na een ziekte zoals bijvoorbeeld:

- Long Covid (langdurige Covid):

Wanneer je Covid / Corona hebt gehad kan het zijn dat je na een aantal maanden nog steeds klachten hebt.
Wij hebben diverse mensen met long-covid begeleid. Onze coaches hebben hier veel kennis over en kunnen je hierbij begeleiden.

- Werk & Kanker:

We zijn gespecialiseerd in het thema Werk & Kanker. We adviseren veel bedrijven en werknemers over dit onderwerp. Mensen die met kanker te maken hebben of hebben gehad worden begeleid door coaches die zelf ervaringsdeskundigen zijn.  Meer weten, hier vind je meer informatie.

Onze locaties:

Wij doen trajecten voor het UWV in diverse regio’s van Nederland. Mocht jouw regio er niet tussen staan neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Ons hoofdkantoor staat in Naaldwijk, maar wij hebben spreekuur-locaties in de volgende plaatsen:

Naaldwijk, Leiden, Den Haag, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht,

Oud Beijerland, Bergen op Zoom, Middelburg

 

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0174-514875 of via het contactformulier.

uwv logo.png

Samenwerking met het UWV

Als je in aanmerking komt voor een re-integratietraject, dan kun je samen met een arbeidsdeskundige van UWV een

re-integratiebedrijf kiezen waarmee UWV een overeenkomst heeft gesloten. Reinders & van Soest heeft zo'n overeenkomst met het UWV.

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd;

logo blik op werk.PNG

Ons label mobiliteit is Blik op Werk gecertificeerd. Dit betekent dat de trajecten volgens een gedegen en gekwalificeerd systeem uitgevoerd worden. Tevens zijn er voor diverse branches subsidiemogelijkheden.

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page