Agenda Webinars

Reinders & van Soest organiseert Webinars die u vanaf uw eigen locatie kunt volgen via een computer, laptop of telefoon.

Hierdoor kunnen wij relevante kennis met u delen. De Webinars zijn goed te volgen voor u als ondernemer, leidinggevende of als HR professional. Wilt u aan één of meerdere Webinars deelnemen? Dat kan door op de foto van de onderstaand Webinars te klikken.

 

Live Webinar:

U kunt tegen betaling kiezen om een Live Webinar te volgen, deze start op een bepaalde datum en tijd. U kunt tijdens het Webinar vragen stellen aan de presentator en deelnemen aan de Polls. U krijgt na afloop het Webinar via de mail toegezonden zodat u hem later nogmaals kunt bekijken.

 

On demand Webinar:

Naast de Live Webinar stellen we ook On demand Webinars beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Dit zijn Webinars die u op elk gewenst moment terug kunt kijken. U kunt op dat moment niet actief deelnemen aan het Webinars zoals bij de live Webinars.

 

Gratis Webinar:

Naast de live en on demand Webinars bieden we ook gratis Webinars aan. Onderstaand ziet u de actuele Webinars in de agenda.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via 0174-514875 of info@reindersenvansoest.nl. Wij wensen u veel kijkplezier.

dinsdag 20 oktober '20 11:00 uur

60 minuten

LIVE Webinar:

Grip op verzuim

 

€ 59,90 inclusief BTW

Dit Webinar is gericht op iedereen die met personeelsbeleid en verzuim te maken heeft. Heeft u dit niet, maar bent u wel geïnteresseerd? Wij raden zeker aan om deel te nemen aan dit Webinar!

Thema's die aan de orde komen zijn:

Wet verbetering Poortwachter, Loondoorbetaling bij ziekte, Re-integreren, Niet meewerken aan re-integratie, Coronabeleid, Ontslag, AVG, Mediation en nieuwe wet- en regelgeving.

FotografieIngeborgvanBruggen-7260.jpg

HR adviseur

Carina Slingerland

On demand (kijk wanneer u wilt)

20 minuten

Gratis Webinar:

HR update: HR wetgeving

 

gratis

Per 1 juli 2020 zijn er een aantal wetswijzigingen en regelingen in werking getreden die belangrijk zijn voor het personeelsbeleid. Esther legt tijdens dit gratis Webinar duidelijk uit wat de laatste HR wijzigingen zijn. 

FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Operationeel directeur

Esther Reinders

dinsdag 10 november '20 14:00 uur

60 minuten

LIVE Webinar:

HRM

in de organisatie (Deel1)

 

€ 59,90 inclusief BTW

Wat is strategisch, tactisch en operationeel HRM en hoe zet u dat effectief in binnen de organisatie?  Hoe koppelt u HRM aan de doelen van de organisatie? Hoe maakt u een HR agenda? Deze vragen zullen dit Webinar zeker aan bod komen! Een goed moment dus om uw kennis over HRM te vergroten. 

Na het volgen van dit Webinar ontvangt u 50% korting op het Webinar Cultuur & gedrag in de organisatie.

FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Operationeel directeur

Esther Reinders

On demand (kijk wanneer u wilt)

10 minuten

Gratis Webinar:

HR Update: Slim Subsidie

 

gratis

Bedrijven kunnen jaarlijks SLIM subsidie kunnen aanvragen in vaste aanvraagtijdvakken. Suzanne Klijn legt in het Webinar uit wie er voor de Slim subsidie in aanmerking komt en hoe deze kan worden aangevraagd.

FotografieIngeborgvanBruggen-7108.jpg

Commercieel directeur

Suzanne Klijn- van Soest

dinsdag 1 december '20 14:00 uur

60 minuten

LIVE Webinar:

Cultuur & Gedrag

in de organisatie (deel 2)

 

€ 59,90 inclusief BTW

Binnen uw organisatie zijn mooie doelen neergezet op gebied van HRM maar hoe wordt er gezorgd dat deze doelen ook bereikt worden. Dit hangt onder andere af van de mensen die binnen de organisatie werken. Hoe zit dat nu met cultuur & gedrag binnen de organisatie? En hoe kan een cultuur of het gedrag van mensen veranderd worden om doelen te halen. Een interessant Webinar dat een vervolg is op het Webinar HRM in de organisatie maar uiteraard ook apart te volgen is.

foto cas persoon1.jpg

HR adviseur

Cas Persoon

On demand (kijk wanneer u wilt)

60 minuten

On demand Webinar

Weer aan het werk in een

1.5 meter organisatie

€ 39,90 inclusief BTW

In dit Webinar vertelt Esther u alles over het weer aan het werk gaan binnen een 1.5 meter organisatie. Wat u moet weten en moet regelen. Onderwerpen die aan worden besproken zijn: de werkplek, communicatie, het management, HR processen, arbo en verzuim, vervoer.

FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Operationeel directeur

Esther Reinders

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook Black Round

Van der Hoevenstraat 18

2671 EG  Naaldwijk

     0174-514875

Maandag t/m Vrijdag

09:00 -17:00 uur

© Copyright 2019 Reinders & van Soest