top of page
Open Laptop

Agenda Webinars

Reinders & van Soest organiseert Webinars die u vanaf uw eigen locatie kunt volgen via een computer, laptop of telefoon.

Hierdoor kunnen wij relevante kennis met u delen. De Webinars zijn goed te volgen voor u als ondernemer, leidinggevende of als HR professional. Wilt u aan één of meerdere Webinars deelnemen? Dat kan door op de foto van de onderstaand Webinars te klikken.

 

Live Webinar:

U kunt tegen betaling kiezen om een Live Webinar te volgen, deze start op een bepaalde datum en tijd. U kunt tijdens het Webinar vragen stellen aan de presentator en deelnemen aan de Polls. U krijgt na afloop het Webinar via de mail toegezonden zodat u hem later nogmaals kunt bekijken.

 

On demand Webinar:

Naast de Live Webinar stellen we ook On demand Webinars beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Dit zijn Webinars die u op elk gewenst moment terug kunt kijken. U kunt op dat moment niet actief deelnemen aan het Webinars zoals bij de live Webinars.

 

Gratis Webinar:

Naast de live en on demand Webinars bieden we ook gratis Webinars aan. Onderstaand ziet u de actuele Webinars in de agenda.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via 0174-514875 of info@reindersenvansoest.nl. Wij wensen u veel kijkplezier.

voorblad HR update slim subsidie.JPG

On demand (kijk wanneer u wilt)

10 minuten

Gratis Webinar:
HR Update: Slim Subsidie


gratis

Bedrijven kunnen jaarlijks SLIM subsidie kunnen aanvragen in vaste aanvraagtijdvakken. Suzanne Klijn legt in het Webinar uit wie er voor de Slim subsidie in aanmerking komt en hoe deze kan worden aangevraagd.

FotografieIngeborgvanBruggen-7108.jpg

Commercieel directeur

Suzanne Klijn- van Soest

Webinair RVS Corona en werk .png

On demand (kijk wanneer u wilt)

60 minuten

Gratis Webinar:
Corona en werk


gratis

Corona brengt voor werkgevers en werknemers een hoop extra regels met zich mee. Esther vertelt u graag wat u mag en moet als werkgever. Wat zijn bijv. de regels bij corona op de werkvloer of tijdens een vakantie. Is thuiswerken een keuze en welke opties zijn er? Al met al een leerzaam, interactief Webinar waar ruimte voor uw vragen is. 

FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Operationeel directeur

Esther Reinders

voorblad 1.5 meter.JPG

On demand (kijk wanneer u wilt)

60 minuten

On demand Webinar
Weer aan het werk in een
1.5 meter organisatie

€ 39,90 inclusief BTW

In dit Webinar vertelt Esther u alles over het weer aan het werk gaan binnen een 1.5 meter organisatie. Wat u moet weten en moet regelen. Onderwerpen die aan worden besproken zijn: de werkplek, communicatie, het management, HR processen, arbo en verzuim, vervoer.

FotografieIngeborgvanBruggen-7123.jpg

Operationeel directeur

Esther Reinders

FotografieIngeborgvanBruggen-7375.jpg

Heeft u vragen ?

We helpen u graag verder!

bottom of page